SebastianFranckenhaeuser Parempi Helsinki – tehdään yhdessä Helsingistä hyvä ja turvallinen paikka asua

Miksi punavihreä media ei kirjoita YK:n pakolaissopimuksesta?

YK:n siirtolaissopimus allekirjoitetaan joulukuussa, mutta silti asiasta ei ohiiskutakaan mediassa. Media taitaa ajaa tässä omaa punavihreää agendaansa. Muutama maa on jo jättäytynyt pois sopimuksesta ja näin tulisi myös Suomen toimia. Tämä on niin suuri asia, että se on tuotava eduskunnan päätettäväksi. Ne, jotka äänestäisivät sopimuksen puolesta, tulevat kokemaan rökäletappion seuraavissa vaaleissa.

Kirjoitin asiasta blogissani 7.8.2018 seuraavasti:

”Samalla kun Valtioneuvosto etsii vastauksia kysymyksiin maahanmuuttajien määristä ja virittää skenaarioitaan, se voisi myös vastata, mitä Suomelle seuraa EU:maiden ensi joulukuussa Marrakeshissa allekirjoitettavasta YK:n sopimuksesta, josta tähän mennessä ovat jo hypänneet pois Tanska, Unkari ja USA.

Valtioneuvosto tietää varmaankin myös, onko Suomen väestön kantokyky 62 miljoonaa, mitä EU-komission Rambollilla teettämä tutkimus väittää. (Lähde: https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/e-library/docs...)”

Poliitikot, ottakaa nyt ne päät pois pensaasta ja ryhtykää hommiin. Jos tätä kysyttäisiin kansalta, niin vastaus olisi jyrkkä ei. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Tästä hiljaisuudesta voi vetää sen johtopäätöksen, että, sekä hallituksella, että valtaVALEmedialla on sama tavoite, viedä salaa kaikessa hiljaisuudessa Suomi suohon!

PS. Ei taida sinimusta mediakaan juuri kirjoitella. En ole nähnyt yhtään juttua Uudessa Suomessakaan siitä!

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Ei kukko käskien kieku tjmsp.

Jos ja kun media on punavihertävä, agendan vastainen tiedottaminen on mukavuusalueen ulkopuolella.

Kirjoitus varmaan alkaa siinä vaiheessa kun joku nostaa kissan pöydälle.
Maraa lainatakseni:"Olisi perin kummallista jos näin ei tapahtuisi".

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Onko Franckenhaeuser ollut yhteydessä puoluejohtoon asian tiimoilta?

Sisäministeri Mykkänen näyttää kyllä olevan pihalla kuin lumiukko, mitä maahanmuuttoon tulee.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Kirjoitin tuosta mainitusta sopimuksesta jo heinäkuussa, kun oli ns. alustava sopimus tehty YK:ssa. http://sirpaabdallah.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2582...

Kovin vähäiseksi jäi täällä tuolloin keskustelu aiheesta. Mistä syystä, sitä voi vain arvailla. Jotain hyvääkin oli tuolloisessa sopimusluonnoksessa, kuten kirjoituksessani tuon esiin. En avannut tuota linkkiä tässä kirjoituksessa olevaan sopimukseen, joka tulee jäsenmaiden hyväksyttäväksi vuoden loppupuolella. Selväksi on jo käynyt, että muutama jäsenmaa ei allekirjoita ja ratifioi ko. sopimusta. Mitä jää sitten eu:ssa käteen yhteisistä sopimuksista tällä saralla vietäväksi direktiiveihin ja asetuksiin? Ei ole tulevaisuudessakaan yhteisrintamaa tässä asiassa. Eu:n arvot ovat koetuksella monissa jäsenmaissa muutoinkin, kun hiukkasen tarkemmin noita arvoja tutkailtaisiin, ei vain Unkarin ja Puolan kohdalla vaan kyllä arvosteltavaa riittää muissakin maissa.

EU:n arvot, jotka ovat kirjattuna ja vahvistettuna Lissabonin perussopimukseen;
"EU:n ja sen jäsenvaltioiden yhteisenä arvopohjana on yhteiskunta, jossa vaalitaan osallisuuden, suvaitsevaisuuden, oikeusvaltion, solidaarisuuden ja syrjimättömyyden periaatteita. Seuraavat arvot ovat erottamaton osa eurooppalaista elämäntapaa:

Ihmisarvo
Ihmisarvo on loukkaamaton. Sitä on kunnioitettava ja suojeltava, ja se on kaikkien perusoikeuksien perusta.

Vapaus
Liikkumisen vapaus antaa kansalaisille oikeuden liikkua ja asua vapaasti unionin alueella. Yksittäiset vapaudet, kuten yksityiselämän kunnioittaminen, ajatuksen ja uskonnon vapaus, sananvapaus, kokoontumisvapaus sekä tiedonvälityksen vapaus, on suojattu EU:n perusoikeuskirjalla.

Demokratia
EU:n toiminta perustuu edustukselliseen demokratiaan. EU:n kansalaisuus antaa myös tiettyjä poliittisia oikeuksia. Jokaisella täysi-ikäisellä EU:n kansalaisella on oikeus asettua ehdolle ja äänestää Euroopan parlamentin vaaleissa. EU:n kansalaisilla on myös oikeus asettua ehdolle ja äänestää vaaleissa asuinmaassaan tai alkuperäisessä kotimaassaan.

Tasa-arvo
Tasa-arvo merkitsee kaikkien kansalaisten yhdenvertaisuutta lain edessä. Naisten ja miesten välinen tasa-arvo on kaiken EU-politiikan ja Euroopan yhdentymisen perusta. Sitä on sovellettava kaikilla aloilla. Samapalkkaisuuden periaate sisältyi jo Euroopan talousyhteisön perustamissopimukseen vuonna 1957. Tasa-arvon toteutumisessa on vielä puutteita, mutta EU on edistynyt siinä merkittävästi.

Oikeusvaltioperiaate
EU:n perustana ovat oikeusvaltion periaatteet: sen kaikki toiminta saa oikeutuksensa perussopimuksista, joista jäsenvaltiot ovat vapaaehtoisesti ja demokraattisesti sopineet yhdessä. Lakia ja oikeutta ylläpitää riippumaton oikeuslaitos. EU-maat ovat antaneet lopullisen tuomiovallan unionin tuomioistuimelle, jonka tuomioita kaikkien on noudatettava.

Ihmisoikeudet
Ihmisoikeudet on suojattu EU:n perusoikeuskirjalla. Niitä ovat oikeus suojeluun syrjinnältä, joka perustuu sukupuoleen, rotuun tai etniseen alkuperään, uskontoon tai vakaumukseen, vammaisuuteen, ikään tai sukupuoliseen suuntautumiseen, oikeus henkilötietojen suojaan sekä oikeus saattaa asiansa tuomioistuimen käsiteltäväksi."
https://europa.eu/european-union/about-eu/eu-in-br...

Voi vain kysyä onko YK:n ssiirtolaissopimuksella merkitystä eu arvojen kanssa?
Mikä merkitys jää jäsenmaille itselleen sopimuksen arvioinnin sopivuudessa maan tilanteeseen kaikilta katsontakannoilta katsottuna? Voiko komissio ehdottaa jäsenmaiden omista kannoista piittaamatta sopimuksen hyväksymistä ja muuttamattomana? Tämä jää nähtäväksi.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Mikä on blogistin mielestä se punavihreä media? Valtiollisen Ylen lisäksi suurimmat kaupalliset mediayritykset tai konsernit Suomessa ovat Sanoma, Alma Media, Bonnier ja Otava.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Juuri samaa kysyn minäkin, mikä se ”punavihreä” media oikein on? Sebastian näyttäisi myös olevan hallituspuolueen jäsen, kysyppä Petteriltä mitä olette tekemässä YK:n sopimusten kanssa...vai kaipaatko kenties kansalta apua, joku lakko tms. ettei allekirjoiteta? Tähän :-)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Kansanvaihtoa kannatetaan siellä Suomessakin vahvasti. Täällä Ruotsissa kansa alkaa vähitellen jo vaihtua. Aika näyttää sitten mihin suuntaan vaihdos tapahtuu...

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Kansanvaihtoa kannatetaan siellä Suomessakin vahvasti."

Ei tästä ole yhtäkään tutkimista tai kyselyä tehty. Media ja hallitus tuota kannattaa koska EU vaatii ja bisnes hyötyy, veronmaksajille tietenkin karvasta kalkkia.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Lienee se kämypiirien kauhistelema oikeisto-YLE jossa vihervasuritoimittajat. Kuulemma.

Näin ne jakolinjat luodaan.

Toimituksen poiminnat