SebastianFranckenhaeuser Parempi Helsinki – tehdään yhdessä Helsingistä hyvä ja turvallinen paikka asua

Raiskausepidemia vallannut Suomen

Miksi media ei nostanut Oulun ja muitakin raiskaustapauksia esille proaktiivisesti?

Viime aikoina olemme saaneet lukea, kuinka ulkomaalaistaustaiset miehet ovat raiskanneet lapsia eri puolilla Suomea. Aiemmin väitettiin, että ongelma olisi vain Oulussa. Viikonloppuna tuli ilmi kuitenkin tapauksia myös Helsingissä. Jäävuoren huippu lienee vielä paljastumatta. Voisin väittää, että kyseessä on ihan koko Suomen laajuinen ongelma. Oulun tapauksessa poliisin oli pakko tiedottaa ja median kirjoittaa, koska sosiaalisen median paine pakotti tähän sen jälkeen, kun tieto oli vuotanut yksityisten aktiivisten toimijoiden kautta someen. Media tiedottaa tämän aihepiirin tiimoilta vasta pakon edessä.

Tuntuu, että tätä yritetään painaa villaisella. Ensin vaihtoehtomediat ovat julkistaneet tietonsa, minkä jälkeen valtamedia on tarttunut niihin. Median tulisi kirjoittaa asioista objektiivisesti sekä informoida kansalaisia ajantasaisesti eikä peitellä tapahtumia ideologisvetoisesti tai kirjoittaa asiasta subjektiivisesti.

Tapausten jälkeen valtaapitävät poliitikot turvautuivat taas jo moneen kertaan kuultuihin latteuksiin. Tuntuu, että koko ongelma pyrittäisiin kieltämään. Meillä ei ole enää tässä tilanteessa aikaa odottaa lakien tiukentamista, mikä on välttämätön ja hyvä asia, mutta nyt tarvitaan välittömiä toimia. Rikoksiin syyllistyneet henkilöt tulisi karkottaa Suomesta välittömästi, ilman oikeudenkäyntiä.

Mikäli lainsäädäntö estää tämän, niin mielestäni sisäinen turvallisuus menee lain ja kansainvälisten sopimusten edelle. Meillä on mahdollisuus julistaa Suomeen poikkeustila. Tällöin normaali lainsäädäntö, valtiosääntö, kansainväliset sopimukset tai kansalaisoikeudet eivät päde, ja viranomaiset valtuudet ovat suuremmat kuin tavallisesti. Nyt on käsillä selkeästi yhteiskuntaamme uhkaava poikkeuksellinen tilanne, joka riittää syyksi julistaa poikkeustila.

Palautetaan nopeasti maahan järjestys ja turvallisuus. Pidetään huolta lapsistamme ja yhteiskuntarauhasta!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (27 kommenttia)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Missähän maailmassa blogisti asuu?

"Tuntuu, että koko ongelma pyrittäisiin kieltämään."

Hallitus pitää hätäkokousta ja joka jumalanpuolue asettuu kilvan tuomitsemaan tapaukset, mukaanlukien blogistin oma puolue. Kuka sitä ongelmaa nyt kieltää?

"Rikoksiin syyllistyneet henkilöt tulisi karkottaa Suomesta välittömästi, ilman oikeudenkäyntiä."

Suomessa ei edelleenkään kukaan ole syyllinen rikokseen ilman oikeudenkäyntiä. Poikkeustila tapahtumien vuoksi, voi nyt sanonko mitä. Kokoomuksella näyttää olevan vähän vastaavanlainen nuoriso-ongelma kuin persuillakin.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Franckenhaeuserilla on nähtävästi jokin uusi metodi jolla rikoksiin syyllistyneet henkilöt pystytään erehtymättömästi löytämään. Ennen vanhaan tuohon tarvittiin poliisia ja oikeuslaitosta.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Jostain syystä frenologia tulee mieleen.

Käyttäjän SebastianFranckenhaeuser kuva
Sebastian Franckenhaeuser

#3.

Poliisin esitutkinta riittää. Meidän oikeuslaitos ei pysty jakamaan näille mitään rangaistuksia, koska mikään Suomen rangaistus ei tunnu heissä missään. Kulutamme vaan aikaa ja rahaa.

Käyttäjän SebastianFranckenhaeuser kuva
Sebastian Franckenhaeuser

Meidän täytyy toimia nyt eikä vasta 15. päivä. Lakien muokkaaminen kestää liian kauan ja ongelma on akuutti. Kaikki jakavat kyllä latteuksia, mutta missä on konkreettiset toimet?

Väitätkö, että nämä poliisin tutkinnassa olevat henkilöt eivät ole syyllistyneet lapsien raiskauksiin?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Miksi tilanne on mielestäsi nyt akuutimpi kuin vaikkapa kolme vuotta sitten?

https://images.cdn.yle.fi/image/upload//w_1199,h_1...

Käyttäjän SebastianFranckenhaeuser kuva
Sebastian Franckenhaeuser Vastaus kommenttiin #9

#9.

Tilanne on nyt ryöstäytynyt käsistä. Meidän tulee suojella lapsiamme kaikilla mahdollisilla tavoilla. Tätä on yritetty painaa villaisella, mutta some on pakottanut median uutisoimaan.

Politiikkaa olisi pitänyt muuttaa jo vuonna 2015, mutta parempi nyt myöhään kuin ei milloinkaan.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi Vastaus kommenttiin #9

Miksi sinusta kuviolla kaikista rikosepäilyistä on mitään tekemistä seksuaalirikoksia käsittelevässä keskustelussa?

Käyttäjän ViliLustman kuva
Vili Lustman

Toivottavasti tästä eteenpäin kaikki voivat myöntää, että Suomella on väärät vetovoimatekijät ja tänne saapuu liikaa vääränlaista väkeä. Kansainväliset sopimuksetkin sallivat huomattavan maahanmuuttopolitiikan kirististämisen Tanskan-malliin. Meidän pitää nopealla aikataululla tehostaa rikollisten karkottamista, ruveta ottamaan kielteisen päätöksen saaneet poliisin säilöön, ruveta myöntämään vain väliaikaisia humanitäärisiä oleskelulupia ja vaikeuttaa kansalaisuuden saamista. Kiintiöpakolaisten vastaanottaminen pitää lopettaa, kunnes maahanmuuttopolitiikka on toimivaa.

Mikäli median pyrkimys on olla aiheuttamatta aiheetonta vihaa ja mitä lie, heidän tulee ehdottomasti pysyä totuudessa ja uutisoida tasapuolisesti kaikesta tapahtuneesta. Eniten vihaa aiheuttaa kansan halveksunta salailulla ja tiedon pimittämisellä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Luin ensin otsikon siten, että "Raiskausepidemia vallannut somen" ja ajattelin, mennä suosittelemaan jo otsikon perusteella, mutta sitten luinkin uudelleen ...

Käyttäjän MarkkuSaarinen kuva
Markku Saarinen

On se kumma kun kuitenkin Suomessa tapahtuu lapsiin kohdistuvia seksuaalisuuus rikoksia vuositasolla noin. 20 000 mutta ei tämä aiheuta sinussa tai muissakaan some hörhöissä mitään vaatimuksia asian suhteen. Tottakai rikolliset pitää tuomita mutta vasta sen jälkeen kuin rikokset on oikeudessa todettu ja tuomittu.

Käyttäjän SebastianFranckenhaeuser kuva
Sebastian Franckenhaeuser

#6.

Markku, älä sekoita asioita. Sinun puolueesi on halunnut, että laittomasti maassa olevia ei saa palauttaa eikä ottaa säilöönkään. Tänne vaan kaikki ja ilmaiset palvelut sekä rahaa veronmaksajien rahoista.

Vuosikausia on puhuttu seksuaalisista hyväksikäytöistä. Nyt käsillä olevaa ulkomaalaisten miesten lapsiraiskaus epidemiaa ei tule sallia ja asiaan täytyy puuttua välittömästi, Ulkomaalaiset muutenkin koreilevat raiskaustilatojen kärjessä jos et ole sattunut huomaamaan.

Pitkät oikeusprosessit maksavat veronmaksajille valtavasti eikä mikään Suomen rangaistus tunnu heissä missään. Suoraan karkotus eikä asiaa enää Suomen maalle.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Kerropa minne karkotettaisiin kun taitavat olla pääosin maasta, joka ei ota vastaan.

Käyttäjän SebastianFranckenhaeuser kuva
Sebastian Franckenhaeuser Vastaus kommenttiin #14

#14.

Tämä on helppo. Jätetään lentokentälle ja maa voi sitten ihan itse päättää päästääkö omia kansalaisia takaisin maahan.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Mielestäni tuo oma kommenttisi pyrkii sekoittamaan asioita, kun toinen on esittänyt vain faktaa.

Linkataan nyt vielä kertaalleen se viime vuosien fakta:

https://images.cdn.yle.fi/image/upload//w_1199,h_1...

Missä vaiheessa se "nyt käsillä oleva epidemia" on alkanut?

Kyse on median lietsomasta hysteriasta, joka tarttuu nettiaikana kulovalkean tavoin. Yhdestä asiasta paasataan, kunnes se on loppuun kaluttu ja sitten sukeltaa taas joku toinen. Lukujen valossa tästä asiasta olisi pitänyt paasata vähintään yhtä suurella intensiteetillä jo useita vuosia, kenties jopa kymmeniä vuosia. Juuri nyt ei ole käsillä sen kummempaa epidemiaa kuin aiemminkaan. Elämme samassa vallitsevassa todellisuudessa ja Suomi on yhtä turvallinen kuin se on viimeiset kymmenen vuotta ollut.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #15

No nämä nyt puheissa olleet raiskaukset ei ymmärrettävistä syistä näy noissa aikaisempien vuosien tilastoissa.
Tosin tuskin palkit kasvaa seuraavissakaan, jos määrät ei nyt tiedossa olevasta määrästä olennaisesti kasva....mitä tosin ikävä kyllä epäilen.

Mutta noilla käppyröillä ei varsinaisesti ole nyt merkitystä.

Tämä nyt puheissa oleva juttukokonaisuus on suomen oloissa täysin ennenkuulumaton.
Silti se tuskin tilastoissa näkyy niin ihmeellisenä piikkinä, ellei uhreja paljastu useita kymmeniä.

Ei tämä ole median lietsomaa hysteria, vaan sen raiskausringin luomaa hysteria.
Olipa he minkämaalaisia tahansa, niin tämän mittaluokan sotkusta olisi noussut helvetinmoinen häly.
Jos kaikki raiskaajat olisivat olleetkin suomalaisia, niin nyt huudettaisi samalla volyymillä sitä kuinka suomalainenkin raiskaa, mutta tapaus olisi silti yhtä ennenkuulumaton ja iljettävä.

Se varmasti on osittain totta, että nyt kun tekijät ovat ulkomaalaisia, niin huutajina on vähän eri porukkaa kuin jos ne olisi olleet suomalaisia, mutta meteli olisi silti yhtä kova.

Turha on yrittää mustaa saada valkoiseksi millään tilstokäppyröillä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #17

Ei se ole uutta eikä ennenkokematonta. Sellaisesta on varoiteltu nuorten somechattailun kohdalta kokemuksiin perustuen jo vuosikausia. Poliisi tietää, että vastaavaa on ollut vaikka kuinka paljon. Niin ulkomaalaisten kuin suomalaistenkin taholta. Nyt on jostain syystä haluttu nostaa Oulu ja nämä pari rinkiä framille. Joku viittasi aiemmassa blogissa Lokka -nimisen henkilön kontribuution asian tiimoilta.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #18

Nyt Juha voisit vähän valaista koska aikaisemmin on ollut näin järjestelmällistä ja tämän mittaluokan lastenraiskaus rinkejä suomessa....nimenomaan suomessa.

Ne pillurallijutut on ihan eri tarinoita kuin tämä mistä nyt puhutaan.

Myönnän heti olevani väärässä, kun esität jotain konkreettista todisteeksi.
Siis jotain muutakin kuin jonkun b-luokan komediennen tarinat tai kertomukset siitä, kuinka -72 vaasassa kummin kaiman kämppäkaveri kertoi kuin oli kuullut....

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #20

"Nyt Juha voisit vähän valaista koska aikaisemmin on ollut näin järjestelmällistä ja tämän mittaluokan lastenraiskaus rinkejä suomessa....nimenomaan suomessa."

Tämän mittaluokan? Eihän tässä ole mitään isoa mittaluokkaa.

"Tutkimus tuotti tietoa 156:ta seksuaalisen väkivallan tekijästä. Uhrien määrä on moninkertainen, sillä enimmillään samalla tekijällä on kerrottu olleen toistakymmentä hyväksikäytön kohdetta."

Näin siis vanhoillislestadionilaisten pedofiiliringissä.

https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/548462/Tutkija+L...

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #22

#22

No joo...älä ikinä aliarvioi lestadiolaisia....ne vaan jatkaa hommiaan taustalla koko ajan, eikä niitä perkeleitä saada kuriin millään.
Myönnän olleeni väärässä.

Silti tämä nytkin puheissa oleva asia on mittaluokaltaan, jos ei nyt sittenkään ainutkertainen, niin erittäin harvinainen.

Ei nämä ihan jokavuotisia juttuja ole, joten ei minua ainakaan yllätä tämä hullunmylly asian ympärillä.
Enkä tuomitse ihmisiä jotka on helvetin vihaisia näistä uutisista.

Ehkä se vihaisuus viimein herättää päättäjät ja se voi johtaa siihen, että tulee loppu noiden lestadiolaistenkin touhuihin.

Käyttäjän SebastianFranckenhaeuser kuva
Sebastian Franckenhaeuser Vastaus kommenttiin #15

#15.

Ongelma alkoi siinä vaiheessa, kun maahan päästettiin hallitsemattomasti kymmeniä tuhansia ihmisiä, joiden suurimman osan henkilöllisyyttä ei tiedetä.

Media kirjoittaa vasta kun on pakko. Näitä tapauksia on enemmän ja ympäri Suomen.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Äläs nyt Markku...senkin hupsu.

Kyllä suomessa on huudettu raiskauksista ja lasten hyväksikäytöstä kovempia tuomioita jo vuosikausia.
Niihin huutoihin ei vaan ole vastattu.

Voi tietysti kysyä ketkä niitä lakeja on ollut säätelemässä viimeisen parinkymmenen vuoden aikana, mutta kyllä näiden perään on huudettu.

Maisa Maanvaiva

Juha Kuikan on helppo sanoa että on turvallista kun hän ei kuulu kohderyhmään.

Käyttäjän dottore48 kuva
Kari Ellimäki

Aivan samoin media Saksassa yritti painaa villasella Kölnin Uudenvuoden joukkoahdistelut ja raiskaukset.

Kuuluu sarjaan ”poliittinen korrektius”.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Kyllä Petteri harjaa Sebastianin ruotuun 3 kk:n ja yhden päivän päästä. Siihen asti voi tehdä asialla vaaliprobagantaa

Käyttäjän SebastianFranckenhaeuser kuva
Sebastian Franckenhaeuser

#24.

Kokoomuksessa saa olla eri mieltä asioista. Toiseksi en ole ehdolla seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Toimituksen poiminnat