SebastianFranckenhaeuser Parempi Helsinki – tehdään yhdessä Helsingistä hyvä ja turvallinen paikka asua

Maahanmuuttovaalit - halusit tai et

Sokea Reettakin näkee, että ilmastohypetyksellä yritetään kääntää haahuilevan äänestäjän havaintoasetukset pois tärkeämmistä aiheista. Näistä tärkein on maahanmuutto ja siinä ilmenneet ikävät ongelmat.

Ensi sunnuntaina on vaalipäivä ja moni ajattelee kuumeisesti, ketä nyt äänestää. Nämä eivät ole ilmastovaalit, vaan nämä ovat maahanmuuttovaalit. Suomi on tehnyt ilmaston eteen enemmän kuin monet muut Euroopan maat ja suurimmat ongelmat ovat muualla kuin Euroopassa. On helppoa yrittää viedä huomiota vihervasemmiston agendaan sopivampaan aiheeseen.

Kukaan meistä ei ole välttynyt julkisuuteen tulleista todella surullisista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Valitettavasti nämä ovat vain jäävuorenhuippu, koska suurin osa näistä ei päädy mediaan. Meidän tulee pitää huolta siitä, että lapsemme voivat elää turvallisesti ja rauhassa kotimaassamme.

Maahanmuutto maksaa useita miljardeja meille veronmaksajille. Rahoille löytyisi varmasti parempaakin käyttöä, kuten vaikkapa vanhustenhoitoon, joka on tällä hetkellä täysin retuperällä. Suomella ei ole varaa toimia koko maailman sosiaalitoimistona.

Moni ehdokas ratsastaa työperäisellä maahanmuutolla ja sen tärkeydellä. On täysin selvää, että matalapalkka-aloille tulevat työntekijät joutuvat usein turvautumaan sosiaaliturvaan, koska eivät tule toimeen pienellä palkallaan. Usein muutaman vuoden jälkeen työt loppuvat ja sen jälkeen onkin helppo jäädä kokonaan sosiaaliturvan varaan.

Suomi tarvitsee asiantuntijoita ja sijoittajia, koulutettua väkeä ja oikeita osaajia. Meidän tulisi houkutella heitä Suomeen, mutta kuka haluaa tulla maahan, jonka turvallisuus on selvästi heikentynyt viime vuosina? Suomi oli ennen turvallinen maa, mutta valitettavasti tänä päivänä emme enää tiedä, ketä kaikkia maassamme liikkuu.

Suosittelen harkitsemaan tarkkaan, ketä äänestät. Nyt kannattaa nimittäin olla tarkkana ehdokkaan maahanmuuttokannan osalta ja valita henkilö, joka haluaa saada maahanmuuttopolitiikkaan täyskäännöksen!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Onko Kokoomuksella jonkinlainen aate, jonka voisi kiteyttää lyhyesti? Olen oikeistolainen, mutta Kokoomusta en tule äänestämään juuri sen takia, että olette viimeisissä hallituksissa toimineet täysin hölmösti.

Olette olleet mukana kilpaa myymässä tuottavaa valtion omaisuutta, Nesteen osakekaupat ja -siirrot viimeisin älyttömyys.

Soten kautta te halusitte tuoda Suomeen amerikkalaisen, yksityisiin vakuutuksiin perustuvan järjestelmän, jolla kaiken perustana oleva julkinen sektori olisi purettu.

Teidän puheenjohtajanne osoittautui sisäministerinä lähinnä kyvyttömäksi ja ymmärtämättömäksi. Mitään järkevää ei maahanmuuton osalta hänen suustaan tullut silloin eikä ole tullut viime aikoinakaan.

Ette te kykypuolueesta käy.

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Mistähän blogisti on nämä suuret viisautensa ammentanut? Parikin vuotta sitten tällainen olisi ollut virkistävää luettavaa, mutta nyt aivankuin aita kaatuisi ryminällä persulaitumen välistä..

Käyttäjän mikanter kuva
Mika Keränen

Meillä käytössä oleva d’Hondtin menetelmän nimeä kantava suhteellinen vaalitapa ei ole hassumpi valintasysteemi noin yleismaailmallisessa vertailussa. Mutta kyllä siinäkin on omat ikävät koukkunsa, joista jokaisen äänioikeutetun olisi syytä olla tietoinen. D’Hondtin menetelmässä on äänestäjän kannalta sitä vähemmän ongelmia mitä koherentimpi on äänestettävän puolueen tai vaaliliiton linja äänestäjää erityisesti kiinnostavissa kysymyksissä.

Kokoomuksen kohdalla valitettavasti ollaan kaukana koherenssista ainakin mitä maahanmuuttoon tulee. Puolueen listoilla on näissäkin vaaleissa ehdolla täysiä patkuleita, joten jos joku maahanmuuttokriittinen antaa äänensä blogistille tai vaikkapa sinänsä tolkullisen oloiselle Atte Kalevalle hän mitä todennäköisemmin antaa hukkaäänen ja pahimmassa tapauksessa vain edesauttaa jonkun vaaleanpunaisen tai -vihreän maailmanhalaajan läpimenoa. Ainoa varma tapa äänestää maahanmuuttokriittisemmän tulevaisuuden puolesta on antaa ääni perussuomalaisille, sillä niin kirjavia kantoja kuin PS-puolueen ehdokkailla ehkä onkin muissa kysymyksissä, maahanmuuttoasioissa PS edustaa tässä maassa johdonmukaisinta nuivuutta eikä pyytele sitä anteeksi.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Nyt kannattaa nimittäin olla tarkkana ehdokkaan maahanmuuttokannan osalta ja valita henkilö, joka haluaa saada maahanmuuttopolitiikkaan täyskäännöksen!

Kas kas, en tiennytkään, että Kokoomus on luopunut tiukasta ryhmäkuristaan! Tämä oli totisesti yllättävä uutinen.

Toimituksen poiminnat